Dark Mode On / Off

E-Reader, digitaal lezen in opkomst

E-Reader, digitaal lezen in opkomst

E-Reader maakt lezen van boeken op iedere plek erg eenvoudig.

Digitaal boeken lezen met de e-reader is in Amerika al een groot succes. In ons land werken Sony en Bol.com samen om ook hier, de e-reader tot een succes te maken. Met de Sony Reader en de digitale boeken die via de website van Bol.com te koop zijn, wordt lezen op vrijwel iedere plek eenvoudig gemaakt.

Voorlopig zijn er minstens 2000 Nederlandstalige titels beschikbaar maar vanaf 2010 zullen de meeste nieuwe boeken ook digitaal uitkomen. De Sony Reader Pocket Edition, leest dankzij de E-ink technologie, als een echt boek van papier. Het 6 inch scherm heeft geen backlight wat ook lezen in zonlicht, zonder hinderlijke zonnestralen, mogelijk maakt.

Voortaan hoef je dus niet meer een tas of koffer vol met boeken te pakken voor de vakantie maar heb je voldoende te lezen bij je middels de e-reader.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen