Dark Mode On / Off

Een nieuwe auto kopen

aankoop nieuwe auto

Aankoop nieuwe auto | Besteed voldoende tijd aan informeren en testen.

Waarop moet je letten als je een nieuwe auto gaat kopen. Gebruik deze checklist om de juiste beslissing te nemen.

Het budget

Heb je het geld voor een nieuwe auto op de spaarrekening staan of ga je het lenen. Ga je lenen bereken dan vooraf precies wat je maandelijks zou kunnen missen voor de auto. Hou ook rekening met de extra kosten zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting.

Beslis wat je wilt

Op het internet vind je veel automerken, met alle modellen en prijzen. Als je eenmaal de ideale auto hebt gevonden ga dan op zoek naar een dealer in de buurt.

De testrit

Misschien verstandig om dit niet alleen te doen, neem liefst iemand mee met verstand van zaken. Bevalt de auto? Laat je dan niet verleiden om direct te onderhandelen. Bedank de dealer en ga weg.

Kijk en vergelijk

Ga naar verschillende merkdealers om je te laten informeren. Je kunt ook rustig vragen naar extraatjes zoals uitgestelde betaling, gratis cd-speler of langere garantie.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen