Dark Mode On / Off

Zweden ziet Nederlandse immigrant graag komen

welkom in zweden

Nederlandse immigranten zijn van harte welkom in Zweden

Zweden wil graag Nederlandse immigranten binnenhalen, het Scandinavische land ziet Nederlanders namelijk als de ideale inwoners voor de toekomst.

De Zweden hopen en verwachten dat Nederlanders zullen vallen voor de rust, de ruimte, de mooie natuur en natuurlijk voor de goedkope woningen (voor zo’n € 20.000 heb je al een vrijstaande woning). Ook hopen ze dat de Nederlandse ondernemersgeest banen gaat scheppen en zo een einde zal maken aan de werkeloosheid in met name Noord Zweden.

Nederlanders die bang zijn voor de kou in Zweden kunnen gerust zijn, min tien in het natte Nederland voelt heel wat kouder dan min tien in de droge lucht van Zweden.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.