Dark Mode On / Off

Ikea-ontbijt bijzonder gewild

Ikea-ontbijt bijzonder gewild

Ikea | In de rij voor een heerlijk ontbijtje

Het ontbijten bij de Ikea voor €1,= euro is zo gewild dat al voordat de winkel om 0900 uur open gaat, mensen in de rij staan te wachten. Zo ook bij de Ikea vestiging in het Twentse Hengelo. Hele families met kinderen staan geduldig in de rij te wachten tot ook zij aan de beurt zijn om het kopje koffie, een broodje, een croissant met jam, kaas en boter op hun dienblad te stapelen. En dat alles voor maar €1,= euro per persoon.

Ook is het ontbijt inmiddels uitgegroeid tot een vaste ontmoetingsplek voor de wat oudere mensen. Veelal komen zij iedere dag om dezelfde tijd hier samen ontbijten. Niet voor niets wordt de ontbijtzaal in de volksmond dan ook al een BOP genoemd, Bejaarden Ontmoetings Plek. Met name de alleenstaanden treffen elkaar hier om 0900 uur om gezamenlijk het ontbijt te nuttigen. Zo voorziet Ikea naast de wensen op woongebied ook nog een belangrijke rol op sociaal terrein.

Bron: Tubantia

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.