Dark Mode On / Off

Een nieuwe relatie na je vijftigste

een nieuwe relatie

Begrip is belangrijk bij een nieuwe relatie

Het maandblad Zin heeft een enquete gehouden onder vijftigplussers die een nieuwe relatie zijn aangegaan. Ongeveer 75 procent geeft aan intiem met een partner te hebben gemist.

Wel is er enige schroom om het eigen lichaam te tonen aan de nieuwe partner. Hoewel de lamp tijdens de “liefde” niet aan hoeft, hebben ze deze wel graag een beetje schemerig want bijna de helft van de ondervraagden wil de partner ook wel graag bewonderen. Men is ook niet bang voor een enkel experimentje, en een spannend idee van de nieuwe wederhelft is dan ook welkom. Hoewel intiem zijn als erg belangrijk wordt ervaren, vindt men toch ook, begrip voor elkander een erg belangrijk gegeven.

De meeste vrouwen schaffen zich eerst een nieuw lingeriesetje aan. De man volstaat met schoon ondergoed. Het hele artikel kun je lezen in het laatste nummer van het maandblad Zin.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.