Dark Mode On / Off

Egypte – Steigenberger Al Dau Beach Hotel Hurghada

Het Steigenberger Al Dau Beach Hotel in Hurghada Egypte, mag met recht een 5-sterren hotel worden genoemd. Het hotel is schoon, het eten is perfect (onder de Duitse leiding) en vrijwel alles is all inclusive. Kies je voor één van de suites, dan weet je zeker dat je op de mooiste plek terecht komt. Deze liggen alle in het hoofdgebouw met uitzicht richting zee.

Ook is in deze kamers het wireless internet, minibar en 10 stuks kleding voor de wasserette gratis. Een bezoek aan Hurghada (sakala) kan gratis met de shuttlebus maar pas op voor geld-wisselaars en ding genoeg af in de winkels. Hurghada zelf is smerig, druk en de trottoirs zijn slecht toegankelijk. Ga voor het hotel en geniet ervan, wij gaan zeker terug naar dit goed gerenommeerde hotel. Eind maart kan de temperatuur al oplopen richting de dertig graden. Vergeet dus niet een goede zonnebrandcrème mee te nemen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen