Dark Mode On / Off

Forellenvijver Heioord

Forellenvijver Heioord | Een stukje natuur in al zijn schoonheid, waarbij de visser en de natuurliefhebber aan hun trekken zullen komen.

Heeft u wel eens zin in iets anders ?
Niet zomaar een dagje er tussenuit, maar iets nieuws, iets verrassends ?
De dagelijkse sleur doorbreken, op zoek naar avontuur, maar ook ontspanning ?

Kom dan naar “Forellenvijver Heioord”, watersport en dagrecreatie in een prachtige natuur in Neeritter, nabij Ittervoort (Limburg).

In een mooi en rustgevend gebied in Zuid-Nederland (Midden-Limburg), nabij het dorp Neeritter, ligt Heioord. Een stukje natuur in al zijn schoonheid, waarbij de visser en de natuurliefhebber aan hun trekken zullen komen.

Een visparadijs in een prachtige natuur.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.