Dark Mode On / Off

Elke dag Huishoudbeurs

Huishoudbeurs | Er valt weer van alles te leren, te proeven en te zien op de beursvloer.

Grootste consumentenevenement voor vrouwen lanceert webwarenhuis

Shoppen op de Huishoudbeurs kan elke dag van achter de computer via www.huishoudbeurs.nl in het webwarenhuis. De Huishoudbeurs heeft hiervoor een meerjarig contract gesloten met het shopping netwerk ‘Cuko’. De Huishoudbeurs en een select deel van haar exposanten nemen deel aan het netwerk.

Beursmanager Annette Kuiper van Amsterdam RAI: Naast onze huidige nieuwsbrieven met aanbiedingen geloven we in de toegevoegde waarde van het shoppen via het internet en zien we deelname aan het shopping netwerk van Cuko als een goede manier om deze stap te maken. Hiermee bieden we onze bezoekers de mogelijkheid om 365 dagen per jaar lekker te shoppen op huishoudbeurs.nl vanuit de luie stoel. De contactmomenten met onze bezoekers het hele jaar door, en dus niet alleen in februari op de beursvloer, zullen zorgen voor groei van onze ‘vriendinnenclub’.

Webwarenhuis

Cuko is een shopping netwerk voor aanbieders van producten en uitgevers van websites. Jeroen de Blij van Cuko: Wij bieden de Huishoudbeurs de mogelijkheid om het internet in te zetten als sales kanaal voor hun klanten. In het eigen webwarenhuis kunnen bezoekers winkelen bij verschillende aanbieders en toch hun aankopen in een keer afrekenen. Cuko biedt eenvoudig toegang tot het shopping netwerk, waarbij deelnemende bedrijven zelf de volledige controle houden over waar en welke producten vertoond worden. Het shopping netwerk van Cuko is daarmee transparant en biedt extra omzet voor de deelnemers. Aanbieders van producten bereiken doelgroepen die ze traditioneel niet bereiken en uitgevers maken hun site interessanter en lucratiever.

Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs wordt gehouden in Amsterdam RAI. Beursbezoekers kunnen zich weer volop laten inspireren door de laatste trends op het gebied van verzorging, fashion en lifestyle. Er valt daarnaast van alles te leren, te proeven en te zien op de beursvloer. Bezoekers profiteren uiteraard ook van de vele voordeeltjes en koopjes.

Ruim 450 exposanten laten het grote publiek kennismaken met de nieuwste producten en diensten. Onder meer Hema, Philips, LOreal, Blokker, Da Drogisterij en Parfumerie, Marskramer, Ecco, Dolcis, Scapino, Simpel, Ambi Pur, Persil en Vakantieveilingen.nl geven acte de prsence op de beursvloer.

Meer informatie over de Huishoudbeurs is te vinden op: www.huishoudbeurs.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.