Dark Mode On / Off

Lastige vlekken en schoonmaakproblemen

Lastige vlekken en schoonmaakproblemen

De meest voorkomende lastige vlekken en schoonmaakproblemen

Sorbo Blue Wonder heeft een onderzoek uitgevoerd en aan de hand daarvan een top 10 opgesteld van de meest lastige vlekken en schoonmaakproblemen die we tegenkomen. Hieronder de top 10 van Sorbo:

1 Vlek in witte kleren
2 Ontvetten gasbranders en pandrager
3 Kalkaanslag in douche en badkamer
4 Reinigen van eiken meubels
5 Vlekken in suède (laarzen-schoenen)
6 Voegen waarin schimmel is ontstaan
7 Koffievlek op de muur
8 Ramen wassen zonder strepen
9 Een chocoladevlek
10 Urine in beddegoed

Uit de rubriek Huishoudtips, wekelijks te vinden in de Telegraaf, blijkt echter dat kalkaanslag één van de meest voorkomende lastige vlekken is. Hierna komen ook nog de weervlekken, olijf- en ketchupvlekken en bleekvlekken waar menig huishouden soms mee te maken krijgt.

Op het internet zijn veel websites te vinden die vaak wel een oplossing weten te geven voor een bepaalde vlek. Ook zijn er tegenwoordig zogeheten ultrasoon reinigers te koop. Deze apparaten met een vloeistoftank, geven ultrasone geluidsgolven. Samen met de reinigingsvloeistof kunnen veel vlekproblemen op een  snelle doelmatige manier worden gereinigd.

Voor een gewoon huishoudelijk vlekje is waarschijnlijk een (oma) tip op het internet ook wel voldoende.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen