Dark Mode On / Off

Factory Outlet Shop | Shoppen met korting

Factory Outlet Shop

Factory Outlet Shop | Alle grote modemerken bij elkaar tegen aantrekkelijke prijzen

Met name voor de dames is een dagje outlet-winkelen helemaal het favoriete dagje uit. De outletstores zijn uitgegroeid tot heuse winkelpleinen en alle zichzelf respecterende modemerken zijn aanwezig.

In Limburg kan men terecht bij het Designer Outlet Roermond. Een groot aanbod van dure merken tref je hier aan. Calvin Clein, Nike, Armani, Dolce & Gabbana en vele, vele andere. De kleding is ondanks de kortingen die er worden gegeven nog wel aardig geprijsd. Toch liggen de prijzen ver beneden de winkelprijs. Kortingen kunnen oplopen van 30% tot wel 70% procent. Het Designer Outlet Roermond wordt jaarlijks bezocht door zo’n drie miljoen bezoekers.

In Brabant kun je terecht bij Rosada Factory Outlet aan de Wouwbaan in Roosendaal. Ook hier een groot aanbod van alle modemerken evenals enkele bijzondere merken w.o. Otazu en Petit Bateau. Voor een uitzonderlijk lekker kopje koffie ga je naar Mockamore.

En wellicht bij iedereen wel bekend, Batavia Stad in Lelystad. Batavia Stad is helemaal in nautische stijl gebouwd. Ook hier zullen alle dames zich zeker een dag lang kunnen vermaken. Neem je schoondochter- en dochter mee want ook voor de jongeren is hier een groot aanbod modemerken, w.o. Bjrn Borg, D.E.P.T. en Gsus. Voor een hapje en drankje kun je terecht in het restaurant van La Place met uitzicht op de replica van het 17de-eeuwse schip De Batavia.

Alle outletcentra zijn geopend van ma t/m zo van 10.00 tot 18.00 uur. De websites van de bovenvermelde centra zijn:

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.