Dark Mode On / Off
Alphense Rijwielvierdaagse Laura

Fietsen ohne Grenzen | Fietsen door het Nederlands-Duitse Vechtdal

Fietsen door het Nederlands-Duitse Vechtdal

Houdt u van fietstochten, waarbij u het ontdekken van een nieuw landschap combineert met gezelligheid onderweg? Doe dan mee aan Fietsen ohne Grenzen in de regio Coevorden/Emlichheim.

Het driedaagse fietsevenement vindt dit jaar voor de veertiende keer plaats. De start vindt plaats  op Hemelvaartsdag (30 mei) op de Markt in Coevorden. U fietst drie dagen door het grenslandschap van de regio Coevorden/Emlichheim. U kunt kiezen uit routes van 25 (geschikt voor kleine kinderen), 40 of 60 kilometer.

De routes voeren langs de mooiste plekjes van de regio; het Vechtdal, het beek- en rivieren gebied rond Coevorden en het Duitse Emlichheim. Onderweg ziet u beek- en rivierdalen, veengebieden en typisch Duitse en Nederlandse dorpen.

Natuurlijk is er ook live-muziek en koffie met gebak. Neem gerust uw (klein)kinderen mee.

Inschrijven of meer weten?
Ga naar:  Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen