Dark Mode On / Off

Fietsendrager op wieltjes

E-bike uitstekend vervoermiddel

Fietsendrager geeft meer gemak en is eenvoudig te monteren

Tijdens de beurs Bike Motion in de Jaarbeurs heeft het merk Cykell een nieuwe, handige fietsendrager gepresenteerd. De fietsendrager ‘op wieltjes’ kan op eenvoudige wijze worden geopend en weer dicht gevouwen worden waardoor deze erg gemakkelijk is op te bergen. Doordat onder de drager wieltjes zijn geplaatst hoef je bijna niet te tillen en rijd je de fietsendrager tot vlak achter de auto. Het unieke koppelsysteem zorgt ervoor dat de drager eenvoudig is te vergrendelen.

Eveneens is de fietsendrager kantelbaar zodat je altijd nog iets uit de auto kunt pakken. De breedte van de drager is slechts 1 meter. De fiets(en) wordt geplaatst op de uitschuifbare, doorlopende wielgoten waarna de wielen worden vastgezet met riempjes die je kunt spannen. De verlichting van de drager is eveneen uitschuifbaar.

De Cykell fietsendrager is leverbaar voor twee of drie fietsen. Het laadvermogen bedraagt 60 kilo en dus ook geschikt voor elektrische fietsen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen