Dark Mode On / Off

Fietsideeënkaart 2011: alles over fietsen in Nederland

alles over fietsen in Nederland

Fietsideeënkaart | Dé ideale voorbereiding op een fietsuitje.

Naast complete actualisatie nu ook vernieuwde vormgeving en cartografie

Met de start van de lente is de tijd rijp om weer lekker op de fiets te stappen. Mooie fietsroutes te over in Nederland. Om de fietser letterlijk en figuurlijk op pad te helpen geeft het Landelijk Fietsplatform jaarlijks de Fietsideeënkaart uit; dé ideale voorbereiding op een fietsuitje. Alle relevante informatie voor de recreatieve fietser is op de kaart terug te vinden. Met de editie 2011 heeft de fietser een compleet en actueel overzicht in handen.

De formule van de kaart is bekend: een overzicht geven van de vele fietsmogelijkheden in Nederland. Qua vormgeving en inhoud heeft de kaart dit jaar een fikse vernieuwingsslag gemaakt. De nieuwe frisse opmaak en compactere teksten maakt de informatie overzichtelijker. Ook de cartografie is onder handen genomen: een rustiger kaartbeeld zorgt dat de informatie op de kaart (zoals routes en overnachtingslocaties) beter opvallen.

Op de voorzijde staat een overzichtskaart met alle bewegwijzerde rondjes, knooppuntnetwerken en LF-routes in Nederland, en veel fietsvriendelijke overnachtingsadressen. Op de andere kant van de kaart staat alles over fietsgidsen, -kaarten en -tijdschriften, fietsvakanties, fietsverhuur, handige accessoires en meer. In de editie 2011 is er extra aandacht voor knooppuntroutes, met een voorbeeld van hoe het systeem van fietsknooppunten nu werkt. Want al bijna overal in Nederland is een regionaal fietsknooppuntennetwerk aangelegd.

De Fietsideeënkaart is voor € 3,95 te bestellen via de webwinkel van www.nederlandfietsland.nl of te koop bij o.a. de ANWB en VVV-kantoren (ISBN 978-90-72930-44-6).

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen