Dark Mode On / Off

Fietsroute rond de Juffertoren in Onstwedde

Battlefield Fietstour

Fietstocht rond de Juffertoren in een sfeer van rust en ruimte

Onstwedde, diamant op de rand van Veenkoloniën en Westerwolde in het zuidoosten van de provincie Groningen. Je kunt hier een prachtige fietsroute maken.

Een pittoreske variatie aan bossen, akkers, houtwallen, waterwegen en weiden vormt een prachtig decor als je oog hebt voor natuurlijk schoon en wilt verpozen in een sfeer van rust en ruimte. Onstwedde biedt je de ideale omstandigheden voor een fietstocht. Vanaf de Juffertoren in Onstwedde starten 5 prachtige fietsroutes. Je fietst door het mooi Westerwolde in zuid-oost Groningen.

De fietsroutes zijn gebundeld in een boekje. Er zijn 5 fietsroutes met lengtes variërend van 25 tot 50 km. Het boekje “Fietsen rondom de Juffertoren in Onstwedde” is verkrijgbaar bij VVV Kanaalstreek in Stadskanaal en bij de VVV in Onstwedde.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.