Dark Mode On / Off

Fietsroute van het Jaar 2010

Fietsen vergt enige voorbereiding bij warm weer

Fietsroute in de Franse Ardennen uitgeroepen tot Fietsroute van het Jaar 2010.

Ter gelegenheid van de Fiets- en Wandelbeurs welke heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam, is de fietsroute in de Franse Ardennen uitgeroepen tot Fietsroute van het Jaar 2010.

De 85 kilometer lange route welke begint in Givet, nabij de Belgische grens eindigt in Charleville-Mezières en is aangelegd over het voormalige jaagpad langs de Maas in de Franse Ardennen. De route zal nog verder worden uitgebreid. Met de TGV ben je vanaf Parijs in 1u45 in de plaats Charleville–Mézières. De heen- of terugweg kun je dan met de trein doen.

De Voie verte Trans-Ardennes is geheel autovrij en laat je alle schoons van de Franse dorpjes zien.

Alle informatie is te vinden op: www.voiesvertes.com/htm/departement08.htm

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen