Dark Mode On / Off

Gazelle Fietsen |immense showroom

Fiets en e-bike van het jaar 2020

Gazelle | Opening Gazelle Experience Center.

In het najaar van 2012 opent de fietsfabrikant Gazelle het “Gazelle Experience Center” in Amersfoort zijn poorten voor het publiek. Het Experience Center is zowel voor consumenten als voor dealers de plek om alle producten en diensten van Gazelle te kunnen bekijken én te testen.

Aangezien de dealers uiteraard niet in staat zijn om alle door Gazelle gefabriceerde fietsen in voorraad te hebben, kan de consument hier wel terecht om er zijn favoriete model te komen testen en uitzoeken. De verkoop loopt echter altijd via de dealer. Het Experience Center zal geen producten verkopen.

Het Gazelle Experience Center omvat een immense showroom en een testbaan waar de consument zich kan uitleven op alle verschillende modelllen fietsen. Wie een bezoek wil brengen aan het Experience Center moet vooraf een afspraak regelen via de fiets-dealer.

Foto: © 2021 Koninklijke Gazelle

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen