Dark Mode On / Off

Glamping is de nieuwe trend

De nieuwste vorm van kamperen is Glamping. De Nederlander is dol op zijn caravan maar langzamerhand wordt toch steeds meer gekozen voor luxe en bijzondere bestemmingen. Glamping is kamperen maar dan wel op een luxe en comfortabele manier.

Luxe safaritenten en lodgetenten

Een groot aantal Nederlanders kiest voor ItaliĆ« als favoriete Glamping bestemming. Maar ook dichterbij huis verschijnen steeds meer luxe accommodaties waar de kampeerder echt verwend gaat worden. Luxe safaritenten, lodgetenten of tipi’s, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. De kampeerder hoeft niet veel meer mee te nemen want ook een eigen keuken en douche maken veelal deel uit van de aangeboden accommodatie. In weelde slapen in een comfortabel bed spreekt ook voor zich.

De komende jaren zullen naar verwachting steeds meer Nederlanders, Glamping willen ontdekken. Toch zal de echte kampeerder zich nooit uit het veld laten slaan en kiezen voor het ‘echte’ kamperen. Al moet er dan ook wel eens een geultje worden gegraven om het water uit de tent te houden. In alle gevallen blijft kamperen een ware beleving.