Dark Mode On / Off

Goed voorbereid op pad met caravan of camper

Laat alle benodigde zaken regelen voor je op pad gaat met caravan of camper

Je wilt graag op pad met je caravan of camper, maar je wilt dan wel dat alle zaken en benodigdheden geregeld zijn, zoals bijvoorbeeld de locaties waar je overnacht? Dat kan! ACSI, bekend van de campinggidsen, heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld.

Vooraf hoef je bijvoorbeeld niet de meest geschikte route voor je caravan uit te zoeken. ACSI heeft namelijk speciale routes uitgeschreven, die uitstekend geschikt zijn voor de caravan. ACSI heeft ieder jaar een programma met ongeveer 40 verschillende reizen. Het overgrote deel van de bestemmingen bevindt zich in Europa, maar er zijn ook bestemmingen in Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.

Boek tevoren je excursies

Excursies kun je van tevoren boeken, al dan niet onder begeleiding van een echte rallycaptain. Het is mogelijk om individueel te reizen van de ene naar de andere overnachtingsplek. Hierbij maak je gebruik van een uitgebreide routebeschrijving, waarin ook de toeristische bezienswaardigheden die je tegenkomt op de route zijn opgenomen.

Het volledige programma waarin een overzicht van alle excursies en campings staat beschreven in een speciaal magazine dat kan worden aangevraagd.

ACSI, gevestigd in Andelst, geeft de beroemde campinggidsen uit, maar is ook actief op het gebied van kampeervakanties.

Bron: ACSI Reizen

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.