Dark Mode On / Off

Gratis draadloos internet in Zeeland

Wie deze zomer op vakantie gaat naar Zeeland is er vrijwel zeker dat hij gebruik kan maken van gratis draadloos internet.

De provincie Zeeland , de samenwerkende VVV’s en het Zeeuwse kabelbedrijf Delta zijn van plan om op ongeveer 80 locaties gratis wifi te gaan aanbieden. De meeste aansluitingen zijn te verwachten op en rond de toeristische trekpleisters.

Momenteel wordt gewacht op de toestemming van veel gemeenten om daar de benodigde apparatuur te kunnen plaatsen maar de plannen zijn al in een zeer vergevorderd stadium. Zeeland wordt hiermee de eerste provincie waar het gratis beschikbaar stellen van draadloos internet, op een zo grote schaal wordt aangeboden.

Bron: AD

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen