Dark Mode On / Off

Groet uit Schoorl Run

Groet uit Schoorl Run

Groet uit Schoorl Run | Afwisseling in parcours stemt deelnemers tevreden

Het succes van de Groet uit Schoorl Run is voor een groot deel te danken aan een unieke afwisseling in het parcours. Een parcours door en langs het unieke bos en duingebied met zijn specifieke natuurlijke karakters. Naast dit gebied loopt het parcours eveneens voor een gedeelte door de oude dorpskernen van Schoorl, Catrijp en Groet. Onder de maximaal 8.000 deelnemers strijden elk jaar tevens een aantal wereldtoppers en bijna de gehele nationale top voor de overwinning in Schoorl.

Groet

Hier zult u geen grootschalig vermaak vinden, maar wel alles wat u dagelijks nodig heeft, zoals een supermarkt, warme bakker en een slager. Hiernaast zijn enige zeer goede restaurants in Groet te vinden, hier kunt u in een leuke ambiance lekker eten.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen