Dark Mode On / Off

Heb je een vermoeide blik?

Overhangende oogleden door een vermoeide blik

Zegt men wel eens tegen je dat je een vermoeide uitstraling hebt? Dan zou het zo maar kunnen dat je oogleden overhangen. Je kunt overwegen om in plaats van een ooglidlift een wenkbrauwlift te laten doen.Het kan zijn dat de wenkbrauwen tot op de oogkas zijn gezakt.

Onder plaatselijke verdoving kan men een ingreep verrichten wat inhoudt dat er een bio-oplosbaar weerhaakje op het bot, net boven de oogkas wordt verankerd. Hierdoor komt de wenkbrauw weer in de goede stand en het haakje lost vanzelf langzaam op.

Alle informatie hierover kun je vinden op: www.geldersevalleivivre.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.