Dark Mode On / Off

Maak je eigen kaas

zelf kaas maken

Zelf kaas maken is leuk maar is wel een nauwkeurig werkje

Steeds meer mensen willen weten waar hun voedsel vandaan komt. Een groeiende groep mensen gaat daarom zijn eigen groente verbouwen of koopt de (vaak duurdere) biologische producten in de supermarkt. Waarom ook niet zelf je eigen kaas gaan maken? De online webshop – www.zelfkaasmaken.nl – kan je op weg helpen om je eigen kaasmakerij te beginnen.

De site biedt vele soorten kaas aan, van Goudse tot Franse kaas, yoghurt en kwark. Voor iedere smaak is wel een soort kaas voorradig. Je eigen kaas maken is niet moeilijk maar eventueel kun je ook een workshop volgen van een paar uur. Alle beginselen van het zelf kaas maken worden je dan bijgebracht. Ook voor de gevorderde kaasmaker zijn er nog volop mogelijkheden om de hobby verder uit te breiden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.