Dark Mode On / Off

Heerlijke douche voor op de camping

Camping douche | Voor iedereen die toch een warme douche wil tijdens het kamperen is deze mobiele douche een aanrader.

Een hete douche is gewoon in ons tegenwoordige dagelijks leven. Echter dit is niet zo standaard als je aan het kamperen bent. Sterker nog, op sommige plaatsen is het zelfs een enorme luxe. Voor al diegene die wel van een beetje avontuur houden, maar met behoud van al het nodige comfort, is er gelukkig de ’Zodi Outback Gear’s Portable Hot Shower’.

Deze mobiele douche loopt op twee kleine propaanflessen en vier batterijen. Natuurlijk niet om voor lange tijd onder te staan, maar wel gegarandeerd meteen warm water zo gauw je op de startknop drukt. De temperatuur kan versteld worden tot een heerlijke 38 graden celsius.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.