Dark Mode On / Off

Rustig kamperen voor plussers op mooie plek

Kamperen op een camping heeft zijn charmes. Alle activiteiten, spelende kinderen op de speeltoestellen, muziek en sport voor iedereen, natuurlijk dat hoort erbij. Toch zijn er ook steeds meer plussers die juist even weg willen uit het soms hectische leven en graag een rustig plekje op een camping willen. De Camping Den Blanken in Gelderland heeft daarom een speciaal kindervrij veld aangelegd waar met name vijftigplussers kunnen kamperen die de rust opzoeken.

Op de ruime plaatsen zijn alle voorzieningen aanwezig en ook het toiletgebouw ligt dichtbij deze kampeerplekken. Toch ben je hier verzekerd van rust. Met een goed boek, een glaasje wijn en ‘s morgens in alle rust ontbijten, is dit voor velen toch echt ontspanning. Meer info op de website: www.campingdenblanken.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen