Dark Mode On / Off

Run op zomervakantie na kerstdagen

De reisorganisaties in ons land zijn er helemaal klaar voor. Extra personeel moet alle reislustige Nederlanders gaan helpen bij het boeken van hun zomervakantie. De verwachting is, net als in voorgaande jaren, dat er direct na de kerstdagen een run ontstaat op boekingen voor de zomervakantie. Het aantal boekingen ligt na de kerst gemiddeld 45 procent hoger dan in de weken ervoor. Ook de websites van de vele verschillende reisaanbieders zullen op de dagen na kerst weer druk worden bezocht.

Overigens heeft D-reizen.nl verschillende zoekmethoden op de website vermeld waardoor iedereen op een eenvoudige wijze de voor hem geschikte vakantie snel kan kiezen. Wil je een vakantie met kinderen of ben je op zoek naar een rustige vakantie dan is dit snel en eenvoudig te vinden via de Top 10’s die zijn opgenomen. Mocht een bepaalde accommodatie reeds bezet zijn dan wordt dat ook weergegeven.

Eerst nog even rondsnuffelen en ideeën opdoen kan natuurlijk ook.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen