Dark Mode On / Off

Herfsttintentocht Vasse 

Wandelen en fietsen in Zeeland

Herfsttintentocht in Vasse georganiseerd door de plaatselijke ondernemersvereniging.

De verschillende routes voeren door de mooiste plekjes van Twente, langs akkers, velden en bossen en met houtwallen omgeven essen, over landweggetjes langs oude boerderijen, watermolens en hoeves.
Men doorkruist verschillende sterk glooiende natuurgebieden met sloten en beken zoals de Manderse Streu, het Springendal, de Vasser heide en het Duitse grensgebied.

Aan deze tocht, die altijd veel belangstelling geniet kan men per auto, op de fiets of te voet deelnemen.
De omgeving van Vasse steeds weer door de vele toeristen en natuurliefhebbers als één van de mooiste van Twente wordt benoemd.
De startpunten zijn vanaf 10 uur ‘s ochtends, bij Hotel Tante Sien en Eetcafé Bolscher in Vasse, deze bevinden zich beide aan de Denekamperweg in Vasse.

Meer info op Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen