Dark Mode On / Off

Midwinterhoornwandeling Reutum

IntDrents Friese Woud wandelvierdaagse

De Stichting “Sportief Bewegen Natuurlijk” uit Tubbergen organiseert een prachtige Winterwandeling

De Stichting “Sportief Bewegen Natuurlijk” uit Tubbergen organiseert een prachtige Midwinterhoornwandeling vanuit Reutum (Nabij Ootmarsum).Start en Finish is Cafe-Restaurant ‘de Molenberg” Reutum.De uitgezette routes zijn 6, 10 en 15 kilometer.​
Na afloop de mogelijkheid om aan te schuiven​ voor een heerlijk stampotbuffet (tegen betaling).​

Al wandelend geniet men van het schitterende glooiende essenlandschap van Vasse en het Springendal.

Voor iedereen is deze wandeling een mooie gelegenheid om even lekker uit te waaien en te genieten van deze prachtige omgeving en het aloude gebruik van de midwinterhoorns.

Bij start en finish kan men genieten van de melancholische klanken van de Midwinterhoorns, welke in de adventstijd de geboorte van Christus en de zonnewende aankondigen.

Meer info: Klik Hier
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.