Dark Mode On / Off

Herfstwandeling Appelscha (Drents-Friese Wold)

Herfstwandeling in Appelscha.

Herfstwandeling in Appelscha. We komen in beweging voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille. Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken en leven in vrijheid!

Opnieuw wordt een editie van Vrouwen lopen voor Vrouwen gehouden in het Noorden van het land. We proberen ieder jaar een andere mooie omgeving uit te zoeken, dat is ook deze keer weer gelukt! Wandel jij ook mee door het mooie Friese landschap rondom Appelscha.

10 of 20 km
We gaan twee mooie routes voor je uitzetten. Je kunt kiezen uit een afstand van 10 of 20 kilometer. Wandel ook over lanen en bospaadjes door Nationaal Park het Drents-Friese Wold!

Restaurant ’t Scha in Appelscha, is het vertrek- en eindpunt van deze tocht. Na afloop van de wandeling kun je op deze locatie lekker bijkomen, bijpraten en genieten van een uitgebreide lunch.

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille en De Hoop. Voordat de wandeling van start gaat zal een ex-prostituee haar indrukwekkende levensverhaal vertellen.

Walk & Talk
Tijdens de herfstwandeling mag je genieten van alle geuren en kleuren om je heen. Je krijgt een aantal inspirerende vragen mee die passen bij aandacht voor de wereld (mens en natuur) om je heen. Als je het leuk vindt, kun je hierover met je medewandelaars in gesprek!

Schrijf je in voor deze mooie tocht!
Meer informatie:  Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen