Dark Mode On / Off

Hertme – Pleisterplaats Rabo-Scheele

rabo scheele

Tijdens een campertocht, wandeling of fietstocht door het authentieke Twentse platteland is het even heerlijk ontspannen op de Pleisterplaats Rabo-Scheele waar je hartelijk wordt ontvangen door de familie ter Keurs voor het nuttigen van een kopje koffie en een plak Twentse krentewegge. Zo je wilt, neemt een van de familieleden je mee naar het museum, waar permanent de voorstelling “zevenhonderd jaar Weleveld” te zien is. De geschiedenis van Landgoed Weleveld wordt door middel van prenten, foto’s en krantenknipsels nader belicht.

Campers kunnen op de naastgelegen camperplaats aan de westkant van de boerderij een dagje tot rust komen. Op deze plek is plaats voor tien campers. Pleisterplaats Rabo-Scheele is onderdeel van de Groene Poort, een integraal project van de gemeente Borne en de provincie Overijssel.

Pleisterplaats Rabo-Scheele
Hertmerweg 37
7622 LV Hertme

074-2663601

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen