Dark Mode On / Off

Het Betere BoerenBed | Pony te huur

Bij De Jobinghoeve in Grolloo kun je tijdens je verblijf je eigen pony vertroetelen.

Een eigen pony. Welk kind wil dat nu niet? Maar veel ouders zien ook de nadelen: je moet hem wel iedere dag verzorgen en wat kost dat wel niet? Het Betere BoerenBed heeft de oplossing! Bij De Jobinghoeve in Grolloo kun je tijdens je verblijf je eigen pony vertroetelen. Boerin Jaqueline is een groot paarden- en ponyliefhebber en leert je graag de fijne kneepjes van het vak.

Omgaan met dieren en natuur

Leer je kinderen omgaan met dieren en de natuur. Dus niet achter glas in Artis, nee, huur eens een privé pony of konijn terwijl je met het hele gezin een weekend of week slaapt in een luxe tent op een actieve boerderij.

Voor de broodnodige ontspanning en spetterplezier voor het hele gezin zet boer Jan Willem in Grolloo de ruime, houtgestookte, familietobbe naast je eigen tent! Ultiem genieten van het uitzicht over de weides en natuurlijk vooral ook van elkaar.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen