Dark Mode On / Off

Hotels klagen over kosten boekingssites

Een hotel boeken op het internet wordt tegenwoordig veel gedaan via boekingssites als Expedia, Hotels.com en nog vele andere.

De hoteliers zijn natuurlijk blij met alle gasten die bij hun een kamer boeken maar men is slecht te spreken over de hoge kosten die zij moeten neertellen, voor de bemiddeling die boekingssites bij hen in rekening brengen.

Strenge voorwaarden

De boekingssites geven toe dat de contracten die zij met hoteliers hebben, strenge voorwaarden omvatten, maar dat dankzij hen de hotels wel worden voorzien van het benodigde aantal gasten. Nu er nogal wat kritiek is op de boekingssites beginnen veel hotels met eigen alternatieve websites. Het Hilton en het Hyatt hebben al een eigen online boekingssite waar men een kamer kan reserveren buiten de bemiddelaars om.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen