Dark Mode On / Off

Hulp, zorg nodig op vakantie ?

WeDoCare Tenerife voor vakantiegangers en longstayers die onverwachts hulp nodig hebben.

We gaan allemaal graag op vakantie of zelfs luxe overwinteren in een land met een aangenaam klimaat. Tenerife is bekend om haar eeuwige Lente  en is 1 van de Canarische Eilanden waar je heerlijk kunt overwinteren, het subtropische Europa, veilig en goede medische opvang mogelijkheden én WeDoCare.

WeDoCare staat officieel ingeschreven en werkt alleen maar met betrouwbare Ned/Vlaamssprekende medewerkers. Een veilig adres waar u een vertrouwde thuishulp  of verpleegkundige kunt reserveren. Heeft u in uw thuisland al zorg dan wordt dit op Tenerife ook vergoed door uw verzekering !

Mocht u wat overkomen tijdens uw vakantie of Long-stay dan belt u WeDoCare, bent u lid van WeDoCare dan krijgt u zelfs voorrang in onze zorg !

Op www.wedocaretenerife.com treft u informatie en kunt u ons makkelijk met uw vragen bereiken via het email adres info@wedocare.info. Uiteraard beantwoorden wij uw vragen graag.

Wij ontzorgen graag uw vakantie, uw verblijf zodat u alsnog kunt besluiten te gaan reizen naar Tenerife !

WeDoCare staat voor u klaar !

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.