Dark Mode On / Off

Iedereen is EHBO-er

ehbo | weet wat je moet doen.

Iemand in nood? Weet wat je moet doen.

Wat moet je doen als je als omstander te maken krijgt met iemand die bijvoorbeeld flauwvalt. Het Rode Kruis meldt dat de helft van de Nederlanders op zo’n moment niet weet wat men het beste op zo’n moment kan doen.

Om hier verandering in te brengen is er vanaf vandaag een gratis EHBO app voor de iPhone, Android en Windows Mobile 7 te downloaden. Met deze nieuwe app kun je gelijk handelen wanneer iemand direct hulp nodig heeft. De app geeft instructies in 56 voorkomende gevallen van nood. De meeste Nederlanders hebben tegenwoordig wel een mobiele telefoon op zak en met de gratis te downloaden app kan iedereen eerste hulp verlenen.

Ook kan via de app de hulp worden ingeroepen van de alarmdiensten en tevens geeft deze de kortste route naar een ziekenhuis aan.

Download hier de gratis app

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.