Dark Mode On / Off

‘It’s Elvis Time’

Elvis Presley Fanclub

Nederlandse Elvis Presley Fanclub vierde het 50-jarig Jubileum.

‘It’s Elvis Time’

Officiële Nederlandse Elvis Presley Fanclub Viert 50-jarig Jubileum

Er zijn maar weinig fanclubs – van welke artiest dan ook – die kunnen bogen op een rijke historie als de Elvis Presley Fanclub ‘It’s Elvis Time’. De enige echte, officiële Elvis fanclub van Nederland vierde in 2012 haar 50-jarig jubileum. Een unieke prestatie in vele opzichten. Opgericht eind jaren ’50 maar officieel benoemd in 1962: It’s Elvis Time is al vijftig jaar de toonaangevende fanclub in Nederland als het gaat om Elvis Presley.

In die vijftig jaar is er veel gebeurd; vele hoogtepunten maar ook het trieste dieptepunt van het overlijden van Elvis op 16 augustus 1977. Ondanks het wegvallen van The King Of Rock ‘n’ Roll, is It’s Elvis Time een vaste waarde gebleven voor de Nederlandse fans.

In 2012 vierde de fanclub haar bijzondere jubileum uitgebreid. Een zeer speciale uitgave van het fanclubblad kwam eveneens uit.

It’s Elvis Time bracht de afgelopen jaren al eerder in samenwerking met de platenmaatschappij releases uit op LP en CD. In 2006 was dat ‘The Dutch Collection’: een nummer 1 album voor Elvis waar 30.000 fans hun stem uit uitbrachten op hun favoriete Elvis nummer en zodoende de release zelf samenstelde.

Elvis in Nederland is It’s Elvis Time. De langst bestaande en grootste Elvis fanclub in en van Nederland met 2500 actieve leden. Voor meer informatie en contact: www.itselvistime.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.