Dark Mode On / Off

Werknemer waardeert kerstpakket

Door veel werknemers wordt de ontvangst van een kerstpakket erg gewaardeerd.

Veel werkgevers gaan vlak voor de kerstdagen hun medewerkers een kerstpakket aanbieden. Het is altijd weer een verrassing wat er in het pakket aanwezig is. Uit een enquete van carrièsite Monsterboard.nl blijkt dat bijna de helft van de werknemers het krijgen van een kerstpakket erg op prijs stelt.

28 procent van de ondervraagden kan haast niet wachten tot het zover is.Van alle ondervraagden bleek 58 procent als werkzoekende geregistreerd, van hen krijgt 43 procent geen kerstpakket.

Voor 7 procent hoeft het kerstpakket al helemaal niet. Zij krijgen het wel maar deponeren dit gelijk bij het vuilnis. Dat is toch ook weer erg jammer, want zij zouden toch heel goed andere mensen hier erg blij mee kunnen maken.

Bron: Nu.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.