Dark Mode On / Off

Je kunt veel AOW zaken online regelen

Vergeet uw pensioen niet!

AOW | Online overzicht op website van Sociale Verzekerings Bank

Alle klanten van de Sociale Verzekerings Bank (SVB) kunnen al hun zaken online regelen op de website van de SVB. Het aanvragen van pensioen, gegevens wijzigen of de jaaropgaaf uitprinten, al deze zaken kun je zelf online regelen met je DigiD code.

De website www.svb.nl geeft duidelijk weer hoe de stand van zaken is rond jouw AOW en ook door alleen maar even af en toe te kijken op de site, blijf je goed op de hoogte.

Wie in wil loggen gaat naar www.svb.nl en klikt dan op Mijn SVB. Inloggen met je DigiD code.

Aan de linkerkant zie je een menu waar je al je eigen persoonlijke gegevens kunt bekijken en eventueel wijzigen. Wil je een maandspecificatie of jaaropgaaf uitprinten ga dan naar Betaaloverzicht. Alle te verwachten betalingen staan hier overzichtelijk bij elkaar. Wanneer je op Details klikt zie je meer bijzonderheden.

Wie nog geen DigiD heeft kan deze aanvragen via www.digid.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen