Dark Mode On / Off

Jonger en slanker

Slanker lijken dan je bent is ook een mogelijkheid

Wie wil dat nu niet, er jonger en slanker uitzien.

Met wat trucs kun je toch echt jonger en slanker lijken dan je in werkelijkheid bent.

Het is belangrijk om wat kleur in je gezicht te brengen. Als je ouder wordt verliest je gezicht kleur waardoor je er vermoeid en bleek uit ziet.

Gebruik daarom een goede foundation (verschillende kleuren) en losse poeder, dat geeft je gezicht diepte en vorm (zorg wel dat het er natuurlijk uit blijft zien). Breng op de uitstekende delen van je gezicht, voorhoofd, kin en onder de ogen tot de jukbeenderen een lichtere kleur aan dan de basisfoundation. Buiten dit gebied, langs de haarlijn en de buitenkant van de kaken breng je juist een donkerder kleur aan. Je benadrukt zo een ovale gezichtsvorm die als ideaal wordt gezien. Breng als laatste de poeder op (een kleur die overeenkomt met je eigen huidskleur) dit maakt het nog natuurlijker.

Een brede neus?
Je laat deze slanker lijken door in het midden een lichtere foundation aan te brengen en op de neusvleugels een iets donkerder.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.