Dark Mode On / Off

Kampeerders willen wifi

Kampeerders willen geen camping zonder wifi

Meer dan 75% van de kampeerders vinden wifi erg belangrijk op de camping. Dit blijkt uit een onderzoek gedaan door de organisatie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, welke nog duurt t/m zondag 11 oktober. De tablet of de laptop gaat mee en ook in de vakantie wil men deze electronica veelvuldig kunnen gebruiken.

Geen camping zonder wifi

Een camping zonder wifi heeft het zwaar te verduren. Het merendeel van de kampeerders is van mening dat een camping niet meer zonder kan. Op bijna de helft van de onderzochte campings was het gebruik van wifi gratis. Op andere campings was op enkele plekken gratis wifi en in sommige gevallen moest er tot 3,60 euro per dag worden afgerekend.

Wat willen kampeerders tijdens vakantie?

  • Allereerst wil 85% een goed navigatiesysteem
    Dan komen de tablet en de laptop
    Een radio/cd speler is ook belangrijk
    En op de vijfde plaats komt de televisie
  • Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan iedereen de laatste snufjes en nieuwste gadgets bewonderen op het gebied van kamperen. Uiteraard staat de Jaarbeurs weer vol met de nieuwste caravans, vouwwagens, campers en tenten. Met als thema ‘La Douche France’ is het eveneens genieten van een lekkere café au lait of een versgebakken baquette op een echt Frans terras met live-muziek.
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen