Dark Mode On / Off

Kampeerauto van het Jaar 2014

De Knaus BoxStar Road 540 is op de Vakantiebeurs 2014, welke momenteel in de Jaarbeurs in Utrecht gaande is, gekozen tot Kampeerauto van het Jaar 2014. De BoxStar wordt geprezen om zijn compacte afmetingen en hoogwaardige afwerking. Hoewel de buitenmaten te vergelijken zijn met een bus blijkt de BoxStar een volwaardige camper te zijn.

Naast de BoxStar kwamen verder De LMC Liberty Breezer A 714 G, Bürstner Nexxo t 685 “fifty-five” en Niesmann+Bischoff Arto 76 E als beste uit de bus, ieder in zijn eigen categorie, buscamper, alkoof, halfintegraal en integraal. Tot en met zondag 19 januari 2014 zijn de winnende modellen nog te zien op de Vakantiebeurs.

Kampeerder wil luxe en gemak

Kampeerders zijn in toenemende mate op zoek naar meer luxe en gemak. Deze is tegenwoordig ook volop aanwezig in de camper. De populariteit van campers is de laatste jaren dan ook sterk toegenomen.

Bron: VNU

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen