Dark Mode On / Off

Knooppuntenroute Hoge Veluwe (53 km)

paaltjes op fietspaden

Fietsen op de mooiste plekjes die Nederland rijk is.

Fietsknooppunten.eu biedt u de volgende gratis fietsroute aan: knooppuntenroute Hoge Veluwe (53 km). Alle gratis fietsroutes van fietswebwinkel.com zijn met zorg samengesteld en brengen u op de mooiste plekjes die Nederland rijk is.

Deze gratis fietsknooppunten fietsroute start in Ede en neemt u mee op een fietstocht door het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is het meest bekende natuurgebied van Nederland dat, met name door de afwisseling van heide en bos,  geliefd is om zijn gevarieerde landschap. Bij een fietsroute door het Nationaal Park de Hoge Veluwe mag een bezoek aan het Kröller-Müller museum natuurlijk niet ontbreken.

Ook de  Ginkelse  heide waar ooit de geallieerde luchtlandingen in het kader van operatie Market Garden plaatsvonden worden tijdens deze fietstocht niet overgeslagen. Houdt u er rekening mee dat u voor de toegang tot het Nationaal Park de Hoge Veluwe entree moet betalen.

U fietst de route langs het fietsknooppuntennetwerk. De knooppunten zijn met elkaar verbonden door middel van bordjes welke naar elkaar verwijzen. U kunt dus nooit verdwalen.

Veel plezier!

Aanbevolen artikelen