Dark Mode On / Off

Kompas kampeerautoterrein in Westende

Toerisme Vlaanderen heeft de realisatie van Kompas Kampeerautoterrein in Westende afgerond. Het veilige en comfortabele terrein biedt plaats aan 35 kampeerauto’s. Iedere plaats is voorzien van elektriciteit en een centrale zuil waar men bv. water kan bijvullen en afvalwater kan lozen. Iedere kampeerauto heeft een eigen genummerde plek van 9 bij 4,5 meter groot en voorzien van verhard gras.

De vraag naar voldoende veilige plekken om te overnachten met een camper is nog altijd groeiende. Door middel van een uniek betaalsysteem kunnen kampeerders vooraf beslissen of men 20 of 44 uur, onbeperkt het kampeerterrein willen betreden of willen verlaten.

Het terrein is voorzien van vier containers om het afval gescheiden aan te bieden. Deze staan aan het begin van het terrein en zijn mooi met hout afgewerkt. Het strand ligt op wandelafstand (2 km) en op iets minder dan 1 km ligt het dorp Westende Dorp.

Informatie is te krijgen bij Kompas Camping Westende (058-223025)
www.middelkerke.be/nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.