Dark Mode On / Off

Lauwersland Fietsvierdaagse

3 Provinciën Fiets 3 daagse

Lauwersland Fietsvierdaagse | Afwisselende routes door de mooie omgeving welke Friesland, Groningen en Drenthe kent.

De Lauwersland Fietsvierdaagse is een evenement dat door de vele deelnemers wordt gewaardeerd om haar afwisselende routes door de mooie omgeving welke Friesland, Groningen en Drenthe kent.

De routes voeren over de mooiste fietspaden en door de mooiste gebieden. Vanaf vorig jaar is de vierdaagse ingekort van 5 naar 4 dagen, van maandag tot en met donderdag. We trachten er ieder jaar 4 afwisselende routes van te maken waarbij iedere route de kenmerken van het landschap laat zien. Dit jaar gaan de routes door het Lauwersmeer, het Groninger Hogeland, geheel rondom Burum en richting het Bergumermeer, waarbij de Leijen ook niet wordt vergeten.

De te fietsen afstanden zijn 35 of 70 km, waarbij voor de deelnemers welke bekend zijn in de directe omgeving de mogelijkheid bestaat om de 2e lus (= 35 km) te fietsen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

De routes zijn allemaal volledig bepijld en duidelijk beschreven op papier.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen