Dark Mode On / Off

Lenen aan familie, maak een contract

contract maken

Geld lenen aan famile | Maak wel een contract

De kredietbeheerder Concredis adviseert iedereen die een familielid financieel wil helpen door hem of haar geld te lenen dat beslist te doen middels het opstellen van een contract. Het komt maar al te vaak voor dat degene die geleend heeft denkt dat hij niet zon haast hoeft te maken met de terugbetaling of het maar helemaal niet meer terugbetaald. Het leidt dan ook dikwijls tot flinke familieruzies.

Ook het budgetinstituut Nibud deelt deze mening. Regelmatig zijn er rechtszaken waarbij familie elkaar in de rechtszaal weer tegenkomt om ieder hun gelijk te halen. Concredis pleit er dan ook voor, om moeilijkheden te voorkomen, een stevig familiecontract op te stellen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen