Dark Mode On / Off

Liberation Route uitgebreid naar de Veluwe

De Liberation Route heeft een vervolg gekregen op de Veluwe. Op vijfentwintig historische locaties treft men een veldkei aan alwaar een drietalig hoorspel is te horen. De Liberation Route laat je beleven wat zich hier heeft afgespeeld tijdens en na Operatie Market Garden in de jaren 1944-1945.

Zo hoor je het verhaal over het bombardement, dat per vergissing is uitgevoerd op Nijmegen en de terugtocht van de 1e Britse luchtlandingsdivisie bij de Westerbouwing. De historische luisterplekken zijn nu te vinden rond Arnhem, Nijmegen en op de Veluwe. De hoorspelen kun je beluisteren met een iPod, mp3 speler of met je mobiel. Voordat je een bezoek brengt aan de route kun je deze downloaden vanaf www.liberationroute.com of te beluisteren op telefoonnummer 0900-5423728

Op vogelvluchtkaarten is aangegeven waar de luisterplekken, monumenten en oorlogsbegraafplaatsen op de Veluwe zijn te vinden.

De Liberation Route krijgt veel belangstelling, zowel uit binnen-als buitenland.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.