Dark Mode On / Off

Luxe kamperen aan de Costa Brava

Na de lange autoreis richting Costa Brava is het toch geweldig dat je alleen nog maar de spulletjes uit de auto hoeft te halen en de vakantie kan direct beginnen. De royale luxe bungalowtent staat al klaar. Niet slapen op een campingmatras maar in echte Nederlandse bedden. Aan comfort ontbreekt het je ook niet want de bungalowtenten zijn volledig uitgerust met koelkast, gasfornuis en een complete inventaris. Op de camping staat de Nederlandse beheerder voor je klaar als je nog vragen hebt.

Wanneer je graag de omgeving wilt verkennen dan kun je deelnemen aan één van de excursies die worden georganiseerd. Vergeet niet de prachtige stad Barcelona met zijn Sagrada Familia van Gaudí. Ook in de omgeving worden talrijke excursies georganiseerd.

De authentieke Spaanse dorpjes zijn een bezoek meer dan waard. Wil je even niet zelf achter het stuur, verken de Costa Brava dan eens door een boottocht te maken. De tocht gaat langs de gehele kust van de Costa Brava. Voor 55-plussers is de maand juni extra aantrekkelijk gemaakt.

Voor meer informatie: familyholidays.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.