Dark Mode On / Off

Live in vogelnesten kijken

kijk mee in vogelnesten

Live in vogelnesten kijken | De Vogelbescherming heeft weer camera’s opgesteld bij de vogelnesten zodat je online vogels kunt bekijken.

Ze zijn er weer: de webcams van de Vogelbescherming!

Live in vogelnesten kijken

Het is eindelijk…lente, de vogels hebben er ook lang op gewacht.
De camera’s bij de vogelnesten zijn weer opgesteld en het moment is weer aangebroken dat iedereen kan meegenieten met het leven in een vogelnest.

Welke vogels kun je volgen?

Ook dit jaar staan weer camera’s opgesteld bij de verschillende nesten. Volg online o.a. de steenuil, oehoe, gierzwaluw, koolmees, slechtvalk, torenvalk, gekraagde roodstaart en de ooievaar in hun nest. Kijk mee hoe ze hun nest bouwen, paren, hun jongen voeren en leren vliegen!

De camera’s staan 24 uur per dag aan en blijven draaien tot het laatste jong is uitgevlogen.

De webcams zijn te bekijken op www.beleefdelente.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.