Dark Mode On / Off

Luisterboeken van Luisterrijk populair in de auto, op vakantie en in bed

luisterboeken downloaden

Luisterboek downloaden bij Luisterrijk

Luisterboeken zijn populair om mee te nemen op vakantie.
Het beluisteren van een boek is zelfs één van de favoriete activiteit op vakantie.
Andere plaatsen waar een luisterboek wordt beluisterd zijn in de auto en in bed.

Luisterrijk, de downloadwinkel voor luisterboeken verkoopt tijdens het vakantieseizoen aanzienlijk meer boeken.
In de vakantieperiode worden in de categorie cursussen en taaltrainingen meer boeken verkocht. Romans, thrillers en literatuur blijven het hele jaar door gewild.

De gedownloade boeken worden meestal op een MP3 speler gezet, een klein percentage van de downloaders brandt het boek nog op een CD. Het aantal luisterboeken dat wordt gedownload zal groeien en het aantal luisterboeken dat op CD wordt verkocht zal afnemen.

Toch zal het beluisteren van luisterboeken het lezen van boeken niet vervangen, het is een aanvulling op het lezen van boeken.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.