Dark Mode On / Off

Maashorst Fiets 3 Driedaagse

Alphense Rijwielvierdaagse Laura

Ons verzet organiseert de Maashorst Fiets 3 Daagse

Oostelijk Noord-Brabant is bij uitstek een plek van waaruit mooie fietstochten te ondernemen zijn.
Vanuit Schaijk,  zowel grenzend aan het maasland,  land van Ravenstein als aan ‘s lands grootste aaneengesloten natuurgebied de Maashorst wordt ook dit jaar de MAASHORST FIETS 3 DAAGSE georganiseerd.

Iedereen kan kiezen uit een fraaie fietsroute van 35 of 60 km per dag. Drie dagen met mooie gepeilde fietsroutes waarin natuur, cultuur en bezienswaardigheden van de streek gecombineerd zijn. Zowel voor de plaatselijke en regionale deelnemers als voor de fietsers van verder weg valt er volop moois te ontdekken. Rustige wegen gecombineerd met de passage van pittoreske dorpjes maakt dat het voor iedereen plezierig fietsen en genieten is. De routes zijn geschikt voor de gewone, elektrische of sportieve fiets, samen met het hele gezin, met buren, kennissen of individueel.  Elke dag kent een of meer pauzeplaatsen waar een verfrissend drankje of andere consumptie verkrijgbaar is

Het Schaijkse Ons Verzet draagt zorg voor de organisatie.
Start en finish is van dinsdag 2 t/m donderdag 4 juni in hun clubhuis,
Feesterij de Potter, Schutsboomstraat 2 Schaijk.

Meer informatie op: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen