Dark Mode On / Off

Meer dan 100 gratis fietsroutes

Maak je eigen fietsroute alvast in huis

Geheel vernieuwde gratis app van Fietsen.123 met 100 gratis fietsroutes

De fietswebsite Fietsen.123 heeft een geheel vernieuwde gratis app waarmee de recreatieve fietser nog meer op zijn wenken wordt bediend. De vernieuwde Fietsen.123 app bevat  nu ook nog eens meer dan 100 gratis fietsroutes door geheel Nederland. De lay-out van de app is vernieuwd wat de duidelijkheid nog meer ten goede komt.

De app geeft naast de fietsroutes ook informatie over de dichtsbijzijnde fietsenmaker, voor het geval je met pech komt te staan, horecagelegenheden, oplaadpunten voor de electrische fiets, plekken waar je een fiets kunt huren en allerlei fietsnieuws.

De app is gratis te downloaden via www.fietsen.123.nl/app of via de iTunes App Store (Apple) en Google Play (Android). Zoeken op “Fietsen123” in de stores.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen