Dark Mode On / Off

Microvezeldoekjes in het huishouden

Microvezeldoekjes in het huishouden

Microvezeldoekjes | Ze zijn niet meer weg te denken uit het huishouden.

Microvezel, geen dure keuze

Schoonmaakmiddelen zijn duur, bijvoorbeeld de wegwerpdoekjes. Daarnaast zijn ze ook nog eens milieuonvriendelijk.

Microvezeldoekjes zijn wel vriendelijk voor je portemonnee en je spaart het milieu. Bij het gebruik van microvezoekdoekjes heb je geen schoonmaakmiddelen nodig.

Je moet soms wel wat druk uitoefenen om een vuile plek te verwijderen. Dus pas op met gevoelige oppervlakken zoals o.a. tv schermen gebruik hiervoor altijd een schoon doekje. In een vuil doekje kunnen namelijk restjes stof of vuil zijn achtergebleven waardoor krassen ontstaan op het oppervlak.

Je kunt de doekjes droog gebruiken, licht vochtig of nat wat je zelf het prettigst vindt.

De doekjes kunnen worden meegewassen in de wasmachine, maar ze mogen niet in de droger! Het doekje verliest in de droger een deel van de specifieke eigenschappen die het heeft.

Er zijn verschillende kleuren, maten en diktes doekjes, van vaatdoek tot dweil.

Gebruik voor verschillende ruimtes verschillende kleuren bijvoorbeeld badkamer blauw, vaatdoek geel etc.

Bron en meer info: www.wonderdoeken.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.